Hirdetés

Beteg játék - másszunk be Godzilla lába közé

|

Japánban az a csodás, hogy a gyerek nem a szokásos "libikóka, homokozó, mászóka" dimenzióban élvezheti az életet. Be is mehet Godzilla lába közé. Igen, közé.

Hirdetés

Kurihama Flower Park egy olyan játszótér és szabadtéri móka, amelyet én most nagyon is irigylek a japán srácoktól. Itt minden hatalmas, monumentális, és még Bambi is kapható.

Persze kissé beteges, hogy a hatalmas dinoszaurusz lába közé kell betenni a gyereket, de hát láttunk már betegebb dolgot is, ne akadjunk fel a részleteken.

Ha pedig egyszer bent vagyunk, és felmásztunk a torokba, akkor jöhet a zseniális csúszás, a hatalmas teremtmény farkán. Oké, ezt egyszerűen nem lehet úgy leírni, hogy ne lehessen beleérteni mást, de remélem ti jobb arcok vagytok nálam.

 

Akárhogy is, a szobor nagyon ütősen néz ki, nem csoda, hogy a hatalmas játszótér legnépszerűbb darabjáról van szó, ráadásul ez a park nincs is messze Kanonzakitól, ahol az első Godzilla filmet forgatták. Itt még a hamburger is óriási.

Nincs is már kedvem hintázni. Ilyet akarok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)