Hirdetés

Bezár egy flippermúzeum, kannabiszt fognak termeszteni a helyén

|

A hely 2016-ban nyitott meg, és rengeteg gépnek adott otthont, amelyek így a jövőben gazdát cserélhetnek.

Hirdetés

2016-ban nyílt meg az Egyesült Államokban, pontosabban a Kaliforniában található Banning városában a Museum of Pinball, ami az egyik legnagyobb flippergyűjteménnyel büszkélkedhetett, így bőven volt miért ellátogatniuk a múzeumba az embereknek.

Az üzemeltetők korábban megkísérelték átköltöztetni a gyűjteményt a szintén kaliforniai Palm Springsbe, ám ez sajnos nem jött össze, így új helyszín hiányában sajnos bezár a bazár.

Hirdetés

A múzeum fejese, Chuck Casey egy közleményben erősítette meg, hogy miután nem sikerült határidőn belül átköltözni, szponzort szerezni, vagy esetleg egyetlen gyűjtőnek eladni a gépeket, így minden egyes flippert aukcióra bocsátanak. Ez a gyakorlatban bizony elég sok masinát jelent, mivel az utolsó hivatalos adat szerint több mint 1100 darabos a múzeum gyűjteménye.

Az érdeklődők online és személyesen is licitálhatnak a gépekre, az elsődleges árverésre pedig Banningben, a múzeumban kerül sor. A tervek szerint az elkövetkezendő hónapokban az összes játék gazdát cserél majd.

Egyébként a hírek szerint a Museum of Pinball helyét egy kannabiszfarm veszi át.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)