Egy legendás gamer oldal búcsúzik, bezár a GameTrailers

|

A 13 éve működő videós oldal a mai nappal végleg leáll. A dolgozókat hirtelen elbocsátották, az utolsó épp lekapcsolja a villanyt.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

A GameTrailers volt a játékrajongók első gondolata, amikor trailereket kerestek. Az oldal közel 13 évig volt a közösség kedvence, de ma véglegesen bezár, köszönhetően a megváltozott fogyasztói szokásoknak, és az ipar átalakulásának.

A 2000-es évek közepén a kiadók marketingosztályai dézsából öntötték a jobbnál-jobb trailereket, és ezért volt sokak kedvenc helye a GameTrailers.com. Azóta viszont megszületett a YouTube, és a Twitch, és a játék rajongók már inkább ezeken a szolgáltatásokon keresztül kezdték el fogyasztani a videókat. Még 2014 a Defy Media felvásárolta a GT-t, és rengeteg embert kirúgtak költségcsökkentés címszóval.

Bár régóta voltak jobb alternatívák is, azért az E3 alatt mindenki a GameTrailer oldalait bámulta (egyébként saját tesztjeik hangulatát is lehetett szeretni). Nagyon sajnáljuk, hogy egy ilyen régóta köztünk lévő nagyságtól kell elköszönnünk, főleg, ha tényleg úgy történt, ahogy azt Ben Moore a NeoGAF fórumain leírta. "Csak meg akartam erősíteni, hogy a GameTrailers ma lekapcsol. Mindenkit kirúgtak. Alig néhány órája tudtuk meg."

Reméljük, hogy a kollégák hamar találnak más munkahelyet. A legjobbakat kívánjuk a GameTrailers csapatának.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!