Hirdetés

BioShock Infinite - ez nem screenshot, ez egy fotó

|

Rengeteg munka és trükközés kellett ahhoz, hogy létrejöhessen minden idők eddigi legjobb BioShock Infinite témájú cosplayes fotója.

Hirdetés

Bár a szívünk jelenleg az Irrational Games bezárása okozta szomorúsággal van tele, a mostani BioShock Infinite cosplay-nek sikerült elérnie, hogy egy percig ne gondoljunk a rosszra.

Az már önmagában dicséretes, ha két cosplay-es időt és energiát nem kímélve véghez viszi közel sem hétköznapi ötletét, viszont ha a Föld két különböző pontján élnek és még így is együtt dolgoznak, az még tiszteletreméltóbb. Nathan DeLuca Booker DeWitt karakterét választotta, Eve Beauregard pedig értelemszerűen Elizabeth bőrébe bújt, hogy újraalkossák a már mindenki által ismert „elkaplak a levegőben" témájú BioShock Infinite képet.
 

A fenti fotón láthatjátok, hogy hogyan sikerült Eve-nek beállnia a megfelelő pózba. A végeredmény pedig az alábbi kép lett, ami kattintásra nagyobb lesz, érdemes megnézni.
 

Mit gondoltok a képekről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)