Hirdetés

Biztosan nem kerül mozikba januárban a Mortal Kombat film

|

A film egyik producere, Todd Garner szerint még a forgatással sem végeztek, de nem ezért nem fog összejönni a januári premier.

Hirdetés

Mindenki izgatottan várta, milyen eredményeket produkál majd a TENET, amit annak ellenére, hogy a mozik nagy része nem volt nyitva, és az emberek a koronavírus miatt kevésbé voltak hajlandóak kimozdulni, mégis bemutattak.

Nos, nem teljesített túl jól: 200 millió dollárból készült, nagyjából 100-150 milliót költöttek még marketingre, de becslések szerint csak akkor térült volna meg a befektetett összeg, ha 450-500 millió összejön. 350,8 millióval zárt végül, és nem kell matematikusnak lenni ahhoz, hogy lássuk, ez igen kevés.

Hirdetés

Idén alig volt más fontos premier, mindenki halogat, újratervez, és most, hogy újra bezárnak a mozik, lehetetlen helyzetbe került a filmipar. Oké, hogy számos streaming platform elérhető, de a digitális forgalmazástól sehogy nem várhatnak olyan bevételt, mint amire szükségük lenne, hogy ne veszteség legyen a vége.

Miután egy érdeklődő megkérdezte Twitteren Todd Garnert, a Mortal Kombat egyik producerét, hogy legalább egy trailer várható-e, Garner lelombozó választ adott. Egyrészt elmondta, hogy még pár napig forgatnak, másrészt hozzátette, hogy sem premierdátumot nem jelentenek be, sem trailert nem fognak kiadni addig, amíg a mozik újra nem nyitnak.

Marad tehát a megértés, a várakozás, meg az eddig felhalmozódott filmek darálása, amire most, a második karantén alatt pláne lesz ideje mindenkinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)