Hirdetés

Blacksad: Under the Skin - videojáték készül a kultikus képregényből

|

A képregényrajongókat és a kalandjátékok szerelmeseit is elvarázsolhatja a Microidsnál készülő adaptáció.

Hirdetés

A Blacksad egy népszerű képregénysorozat, amit Juan Diaz Canales ír és Juanjo Guarnido rajzol. Az '50-es évek Amerikájára emlékeztető környezetben játszódik, noir stílusú, antropomorf állatok állnak a főszerepben. A kultikus műből a Microids támogatásával a Pendulo Studios és az YS Interactive készítenek egy videojátékos feldolgozást. 

Hirdetés

A Blacksad: Under the Skin egy történetközpontú kalandjáték, amelyben a legendás John Blacksad nyomozót irányítva kell kinyomoznunk egy különleges esetet: egy bokszklub tulajdonosát, Joe Dunnt holtan találják, miközben a karrierje legjelentősebb meccsére készülő bokszcsillag, Bobby Yale rejtélyes módon eltűnik. Sonia Dunn, Joe lánya veszi át az edzőtermet és próbál meg kezdeni valamit a pénzügyi gondokkal, valamint felbéreli a detektívet, hogy vizsgálja ki az ügyet. A készítők szerint a döntéseink befolyásolják majd Blacksad és a többi karakter közötti kapcsolatokat, valamint a vizsgálat végét is. A sztorira fókuszáló trailer ízelítőt ad a játék hangulatából: 

A játék egy pofás gyűjtői kiadásban is beszerezhető lesz, amely tartalmazni fog egy Blacksad szobrot is: 

Szeptember 26-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Olvastátok már a képregényt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)