Hirdetés

Blizzard arcmaszkokkal lesz menő a védekezés

|

Még mindig nem a legvidámabb érzés, amikor fel kell húzni egy maszkot, de így legalább egy pici lazaságot csempészhetünk az egészbe.

Hirdetés

A helyzet az, hogy rengeteg ember létezik a világon, és ez a rengeteg ember tökéletesen alkalmas arra, hogy különböző vírusokat köhögjön egymásra. Ez egy olyan tény, amit az emberiség már többezer éve ismer, de mostanáig csak az ázsiai társadalmakban tudatosult annyira, hogy tegyenek is ez ellen. A COVID-19 legalább annyira megtanított minket, hogy nekik volt igazuk, és a maszkhordás nem butaság.

Hirdetés

A maszkok használata a bölcs ötletből kötelezővé vált, így a Blizzard gondolta, hogy megkönnyíti a dolgot néhány gamer változattal. Több nagyon stílusos és menő (és hordás) dizájn van itt, melyek között mindenki megtalálhatja kedvencét.

A fentieken túl a Gear Store-ban vannak még D.Va-s, genjis, és StarCraft-os variációk is. Minden maszk hármas csomagban érkezik, és 25 dollárba kerül. Nem a legolcsóbb, de mindegyik mosható, így legalább egy jó darabig biztosan kitartanak majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)