Hirdetés

Overwatch - a Blizzard Doomfist cosplaye lenyűgöző

|

A Blizzard egy saját cosplayerrel próbálja hirdetni az Overwatch nagyszerűségét a Comic-Con keretében, szerintünk sikerült nekik.

Hirdetés

A Blizzard is részt vesz az idei San Diego Comic-Conon és vittek egy saját cosplayert is, aki a hírhedt Doomfistet alakítja. A stúdió felbérelte a Henchmen Studiost a jelmez elkészítésére, akik láthatóan remek munkát végeztek. Maga a Doomfist kesztyű brutálisan néz ki.

Mineralblu néven működő YouTuber azonnal le is videózta a cosplayert, és egy kisebb galériát is kaptunk róla, amit mindenképp érdemes lesz végigpörgetnetek. Csak nyomjatok rá a lenti képre.

A játékban Doomfist a jövő héten fog megjelenni, addig aki szeretné, még gyakorolhatja a hőst az Overwatch tesztszerverén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)