Hirdetés

Saját könyvkiadót indított a Blizzard

|

Első körben főleg korábban másoknál megjelent, de a Blizzard világaihoz tartozó regények és mangák jelennek meg a cég saját könyvkiadójánál, de a jövőben a többi szériájukhoz kapcsolódóan is bővül a kínálat.

Hirdetés

Nemrég egy érdekes bejelentést tett a Blizzard, miszerint saját könyvkiadót indítanak, így bővítve ajándéktárgyaik kínálatát. Persze korábban már külső partnerek segítségével jó néhány regény és más kiadvány is készült a játékaik világa alapján, de ezeket mostantól ők maguk forgalmazzák.

A kiadó új vállalkozásának indulásakor főleg korábbi, Warcraft-témájú köteteket, nyomatokat és mangákat vásárolhatunk meg, illetve az Assassin's Creedhez hasonlóan egy WoW-os felnőtt színezőt is beújíthatunk a legújabb trendeknek megfelelően. A könyvkiadó megalakulásáról szóló sajtóközleményben persze kitértek arra is, hogy a többi franchise-uk történetét és a hozzájuk kapcsolódó művészeti anyagokat is szeretnék bemutatni, konkrét példaként a StarCraft és a Hearthstone művészeinek alkotásait összegyűjtő albumokat hozták fel.

Nektek melyik a kedvenc játékhoz kapcsolódó könyvetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)