Hirdetés

Bloodborne filmen dolgozhat a Sony

|

Sok rajongó álma válna valóra egy Bloodborne mozival.

Hirdetés

Nem kevés elkötelezett rajongója van a FromSoftware munkásságának, közülük pedig elég sokan vannak oda a 2015-ös Bloodborne-ért is. A stúdió egyik legjobb munkája kapcsán rendszeresen pletykálják egy esetleges remake/remaster érkezését, ebből azonban eddig semmi konkrétumot nem kaptunk. Most sem egy hivatalos bejelentésről, hanem egy pletykáról tudunk beszámolni, ezúttal viszont nem egy újrakevert játékról, hanem egy filmes adaptációról van szó.

A legújabb híresztelések szerint ugyanis a Sony Pictures aktívan dolgozni kezdett egy Bloodborne filmen, melynek elvileg megvan már a producere és az írója is - a rendező kilétére eddig nem derült fény. A produceri feladatokat a hírek alapján az a Lorenzo Di Bonaventura fogja ellátni, aki eddig legfőként Transformers és G. I. Joe mozikon dolgozott, az írásért pedig Darren Lemke, aki többek között az első Shazam! történetét dolgozta ki, és közreműködött az Az Idő Kereke (The Wheel of Time) tévésorozatban.

Hirdetés

Nagyon fontos megjegyezni, hogy a fenti információk attól a Daniel Richtmantól származnak, aki bennfentes iparági figuraként a múltban igaz, hogy szolgált már hitelesnek bizonyult infókkal, de azért volt olyan is, hogy csúnyán mellélőtt. Egyelőre nem tudni, hogy ezúttal mi a helyzet. 

Richtman közzétette a film állítólagos szinopszisát is, de abban semmi konkrétum nincs, mindössze annyi szerepel benne, hogy az azonos című PlayStation játék alapján készül a film, a játékban pedig egy vadászt irányítva a Yharnam nevezetű város sötét titkaira kellett fényt deríteni. Ha esetleg a Sony hirtelen hivatalosan is bejelentené a Bloodborne filmet, természetesen azon nyomban be fogunk számolni róla.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)