Hirdetés

Te felismered ezt a Bloodborne helyszínt?

|

Előre szólunk: nem lesz könnyű dolga azoknak sem, akik kívülről ismerik a játék minden zugát.

Hirdetés

Egy romos templombelső, antik gyertyatartók és vázák, ablakon beszűrődő holdfény és máglyán égő szörnyeteg. A hangulat adott, de mégis melyik Bloodborne helyszín szerepel a képeken?

Nézzétek meg ezeket a csodás művészeti alkotásokat ide alább kattintva:

Mielőtt valaki őrült keresésbe kezdene az interneten vagy billentyűzetet ragadna, eláruljuk, hogy a képek Andreas Stavaas 3D művésztől származnak. Stavaas elmondása szerint inspirációt gyűjtött a Bloodborne-ból és elkészítette saját környezetét Unreal Engine 4-ben.

Így konkrétan egyik Bloodborne helyszín sem látható a képeken, de a játék hangulatát tényleg csodásan hozza az elkészített környezet. További képeket és a művész munkáit itt nézhetitek meg. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)