Hirdetés

Boogie2988 is beszállt a Twitch határainak feszegetésébe, mindenki rosszul járt ezzel

|

A veterán YouTube tartalomgyártó mostanában megszenvedi a népszerűségének hanyatlását, de a legutóbbi manőverével sikerült bekerülnie a hírekbe.

Hirdetés

A Twitch egy kegyetlen vadnyugattá vált december első felében, amikor az oldal tulajdonosai kijelentették, hogy a "művészi meztelenség" engedélyezett. Ellepték a platformot a hentaihoz közelítő rajzok, és az épphogy cenzúrázott, (látszólag) meztelenül ugráló hölgyek.

A Twitch aztán egy nap alatt visszavonta a szabályváltoztatást, kiosztott egy rakat tiltást, és próbálta kergetni azokat a streamereket, akik egy fekete sávval cenzúrázták csak a fedetlen testrészeiket.

A legmélyebb pontja a sztorinak az volt, amikor a buliba maga Boogie2988 is becsatlakozott. A YouTube-ról jól ismert videós személyiség mostanság több dráma középpontjában is szerepelt (köszönhetően egy róla szóló dokumentumfilmnek), és gondolta, meglovagolja a dolgot egy kis vetkőzéssel.

Hirdetés

Az elején még fekete sávokkal cenzúrázta a szükséges testrészeket, de később csak a fogyásából visszamaradt bőrére bízta az eltakarást. Úgy tűnt, hogy ez a taktika nem jött be: túl sok látszódott Boogie-ból, aminek eredményeképp ki is tiltották őt a platformról.

A Twitch fiókját azóta feloldották, így Boggie újra streamelhet, már amennyiben azt ruhában teszi.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)