Hirdetés

Ilyen lenne a Bosszúállók: Végtelen háború japán szerepjátékként

|

Bár a Bosszúállók: Végtelen háború jelen ismereteink szerint nem kap videojátékos feldolgozást, most mégis megnézhetjük, hogy milyen lenne retro JRPG-ként.

Hirdetés

A hét legnagyobb mozis dobása a Bosszúállók: Végtelen háború, amely a Marvel tízéves tervének betetőzése (vagy legalábbis annak első fele) és a kritikánk alapján biztos nem fogtok ti sem csalódni benne. 

Hirdetés

Noha jön idén egy Spider-Man játék az Insomniac csapatától és a Square Enix is dolgozik egy Bosszúállók projekten, de a Bosszúállók: Végtelen háború játékváltozatát senki sem jelentette be, így valószínűleg nem is készül. Viszont az alábbi stílusos videónak köszönhetően legalább elképzelhetjük, hogy milyen lenne japán szerepjátékként, természetesen körökre osztott harcrendszerrel. Íme:

A Bosszúállók: Végtelen háború április 26-án, azaz a mai napon kerül a mozikba. Ha fogalmatok sincs, hogy ki a videóban is látható Thanos, vagy csak szeretnétek felfrissíteni az ismereteiteket vele kapcsolatban, akkor ne hagyjátok ki a róla készült karakterbemutatónkat sem. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)