Hirdetés

A Halo és a Fable világa is bővülhet

|

Könyvek, TV műsorok, újabb játékok - a Halo és Fable univerzum is folyamatosan tágul. Illetve tágulhat, mert még csak pletykálunk.

Hirdetés

Ma már megszokott dolog, hogy egy-egy játék mellé valós termékpaletta készül (olvastátok az Andy McNab által írt Battlefield könyvet?). Most úgy tűnik, hogy mind a Fable, mind a Halo univerzumát (még jobban) ki akarják bővíteni a két sorozathoz tartozó más kereskedelmi termékekkel.

A Franchise Business Managerben megjelent álláshirdetés szerint a Lionhead olyan franchise menedzsert keres, aki a Fable-t be tudná gyömöszölni könyvekbe, gyűjthető figurákba, akár a TV-be is. Olyan emberre van szükség, „aki mindent megtesz annak érdekében, hogy ezek a termékvonalak még jövedelmezőbbekké váljanak.” Olyan emberre van szükség, aki több, mint hét éve a szakmában van, és „nem múló kíváncsisággal vizsgálja azt, hogyan növekedhet az üzlet a technológia és a szórakoztatóipar kereszteződésében.” Tehát olyan emberre van szükség - lefordítjuk egyszerűen -, aki képes pénzt csinálni a rajongókból. Sokszor és sokat.

Imádom az ilyen álláshirdetéseket, sokkal jobbak, mint az itthoniak…

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)