Hirdetés

Brutális cosplay: Fei Long vagy Bruce Lee?

|

Leon Chiro egy olyan cosplayer, aki ténylegesen hasonul. Első látásra most Bruce Lee éledt újra, de egy gyakorlott gamer tudja a megoldást. Vagy kattint a cikkre.

Hirdetés

Már a GameNight-on beszélgetve a cosplayer csajokkal megállapítottam, hogy a törpök élete nem csak játék és mese. Kitalálni, megálmodni, legyártani, feléleszteni egy karaktert nem könnyű dolog, ezért most Leon Chiro külön piros pontot érdemel.

Neki ugyanis saját magát kellett karakterré alakítania, mert a Street Fighteres Fei Long nem az a kosztümös figura. Konkrétan Bruce Lee karakterét idézi meg, először egyébként az 1993-as Super Street Fighter II-ben láthatta a nagyérdemű. Ezt tette most Chiro is, aki kalapemelést érdemel.

Érdemes Dante karakterét is megnézni, nem ügyetlen a fiú.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)