Hirdetés

Különleges Call of Duty mintájú cipővel készül az Adidas

|

A Pusha T nevű rapper is beszáll a promócióba, a közösen gyártott cipőkből pedig mindössze 300 talál gazdára.

Hirdetés

A cipőgyártók szeretnek a a nagyobb film- és játékmegjelenésekkor piacra dobni valami különlegeset. Láthattunk már  Star Wars, Cyberpunk 2077, Bosszúállók sőt még SpongyaBob stílusában készült lépőket is, most pedig a Call of Duty: Modern Warfare megjelenésének közeledtére készített egy limitált kiadású darabot az Adidas.

Hirdetés

A Pusha T nevű rapperrel összeállva tervezték meg a cipőt, aki a CoD nagy rajongója, így hatalmas lelkesedéssel vett részt a projektben. Az adidas x Pusha T 'Kingslayer' Ozweego nevet viselő lábbeliből mindössze 300 darab készül és kereskedelmi forgalomban nem is lehet hozzájuk jutni, kizárólag egy nyereményjátékban, ez azonban hazánkban sajnos nem érvényes. A cipőket egyébként úgy lehet megnyerni, ha valaki november 1-ig eléri a pénteken megjelenő Modern Warfare-ben az 56-os szintet és az ezzel járó Officer rangot. Itt tudtok egy pillantást vetni rájuk:

Szerintetek melyik volt a legkirályabb gaming témájú cipő?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)