Hirdetés

Call of Duty vásárlás közben kaptak el egy hónapok óta körözött bűnözőt

|

Megszökött a börtönből, sikeresen bujkált a rendőrök elől, de lekapcsolták, mert rosszkor és rossz helyen akart Black Ops Cold Wart vásárolni.

Hirdetés

Váratlan fogás pottyant a West Midlands-i rendőrség ölébe, amikor egy szökött rab előbújt a rejtekéből, hogy vásárolni induljon a cimborájával. De nem ám toalettpapírt, élesztőt, vagy más, a lezárások bejelentését követően rögvest hiánycikké váló termékre fájt a férfiak foga, hanem videojátékra, mégpedig konkrétan a tavaly megjelent Call of Duty: Black Ops Cold Warra.

Balszerencséjükre feltűnt egy épp arra szolgálatot teljesítő járőrnek, hogy az egyenruha láttán hirtelen irányt változtatott a kijárási tilalmat megszegő páros, emiatt a rendőrök a nyomukba eredve igazoltatni akarták mindkettejüket. Arra a kérdésre, hogy mit keresnek az utcán, azt válaszolták, hogy unatkoztak, és ezen az állapoton a Black Ops Cold War segítségével kívántak változtatni. Amikor azonban felvették volna az adataikat, a 36 éves Clint Butler ágyékon rúgta az egyik rendőrt, mire jutalmul ártalmatlanító permetet kapott az arcába és bilincset a csuklójára. Ezután először még hamis személyi adatokkal próbálkozott, de végül feladta, és felfedte valódi kilétét.

Hirdetés

Butlerről így kiderült, hogy tavaly november 28-án engedély nélkül távozott a Buckinghamshire-i HMP Spring Hill börtönből, ahol 17 évere szóló büntetését töltötte rablás és lőfegyverrel való visszaélés miatt. 2024-ben szabadult volna, ám a szökésért 13, a rendőr megtámadása miatt pedig további 6 hónappal meghosszabbították azt az időt, amennyit még rács mögött kell töltenie.

Clint Butler (Forrás: West Midlands Police)

Egyébként a rendőrök sem értik, hogy emberünk miért kockáztatta a lebukást, és hozott ostoba döntéseket egymás után, amelyek ismételt letartóztatásához vezettek. A pedig láthatóan eszébe sem jutott, hogy akár digitálisan is megvásárolhatta volna az áhított játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)