Hirdetés

Hamarosan indul a Castlevania sorozat 3. évada

|

A Netflix hamarosan folytatja a videojátékos alapokra épülő vámpíros sorozatot.

Hirdetés

A Castlevania-széria rajongóinak egy ideig az maradt, hogy újrajátsszák a korábban megjelent játékokat, ha vissza szerettek volna térni ebbe a sötét világába, azonban a Netflix saját gyártású animációs sorozata minőségi alternatívát jelentett számukra. Két évad már lement és éppen a harmadikat várjuk, amelyből csak nemrég érkezett meg a legelső kép

Hirdetés

Idáig azt sem árulták el a készítők, hogy mikor számíthatunk a premierre, azonban a Netflix most végre bejelentette a nagy dátumot: a Castlevania 3. évad március 5-én kerül fel a streaming szolgáltató felhozatalába és az ígéretek szerint még több rejtélyt, gyilkosságot, őrületet és vámpírt kínál majd a rajongók számára: 

Tehát már csak egy hónapot kell várnunk Trevor Belmont (Richard Armitage), Sypha Belnades (Alejandra Reynoso) és Alucard (James Callis) visszatérésére. Ti láttátok már a korábbi epizódokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)