Hirdetés

Cate Blanchett lehet Lilith a Borderlands moziban

|

Már folynak a tárgyalások a színésznő és a stúdió között, így minden esély megvan arra, hogy Cate Blanchett bújjon a Borderlands széria egyik legkedveltebb karakterének bőrébe.

Hirdetés

Variety értesülései szerint a készülő Borderlands film alkotói Cate Blanchett színésznőt szemelték ki Lilith szerepére. A Lionsgate műhelyében készülő adaptáció tehát Oscar-díjas főszereplővel erősítheti a stábot, ha sikerül megállapodásra jutni, és rákerülnek az aláírások arra a bizonyos szerződésre.

Hirdetés

Azt már tudjuk egy ideje, hogy Eli Roth (Bosszúvágy, Kabinláz) fogja rendezni a Borderlands mozit, az írói feladatokat pedig Aaron Berg (G.I. Joe: Ever Vigilant) és Craig Mazin (Csernobil, Másnaposok 2-3, Horrorra akadva 3-4) látják el. Mivel Lilith az első Borderlands játékban volt választható karakter, elég valószínűnek tűnik, hogy a mozifilm is innen, a sztori kezdetétől veszi fel a fonalat, és nem egyből valamelyik későbbi folytatást vagy spin-offot dolgozza át. 

Egyelőre még nagyon korai szakaszában járnak csupán a Borderlands film előkészítő munkálatai, szóval értelemszerűen nem lehet még tudni, mikor kezdődhet el maga a forgatás, és főleg mikor kerülhet a mozikba a film. Drukkolunk, hogy ne a videojátékok filmadaptációinak szokásos, finoman szólva is elég gyér színvonalát üsse csak meg, hanem sikerüljön kiemelkednie a tömegből. Az alapanyag mindenképp érdemes lenne erre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)