Hirdetés

Keanu Reeves aláírásával díszített Cyberpunk 2077 gitárokat kaptak a CD Projekt Red veteránjai

|

Már csak ezért is megérte 25 évet lehúzni a CD Projekt Red berkein belül.

Hirdetés

A CD Projekt Redet 1994-ben alapították Varsóban, így pedig gyors fejszámolás után könnyen kideríthető, hogy a lengyel videojáték-fejlesztő cég immár több mint 25 éve a pályán van. Ennek örömére pedig most igazi relikviákkal lepték meg legrégebbi és leghűségesebb munkatársaikat. 

Hirdetés

A legnagyobb ajándékot persze azok kapták, akik a kezdetektől ott voltak a csapatban: a 25. évfordulójukat ünneplő dolgozók mindannyian egy-egy Cyberpunk 2077-es díszítésekkel ellátott gitárral lettek gazdagabbak, a hangszereket pedig maga Johnny Silverhand, azaz Keanu Reeves írta alá.

Persze azok sem szomorkodtak, akik "csak" 20, 15, 10 vagy épp 5 évet húztak le a CD Projekt Rednél, az ő jussuk egy másfajta gitár, egy bőrdzseki, vagy épp egy táska lett, ezeket mind megnézhetitek az alábbi galériában.  

Nehezen tudnánk választani a szett darabjai közül, de azért talán mi is az aláírt gitárra csapnánk le a legszívesebben. Nektek melyik ajándék jön be a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)