Hirdetés

Kibékült a CD Projekt RED és a The Witcher könyvek írója

|

Egy mindkét fél számára kielégítő megállapodást kötöttek.

Hirdetés

Andrzej Sapkowski nem bízott abban, hogy sikeres lehet egy a Vaják könyvek alapján készült játék, aztán minden interjúban puffogott, hogy hogy lehúzták, amikor egyszeri összeget választott a bevételekből való részesedés helyett. A CD Projekt RED ma közleményben jelentette be, hogy sikerült feloldani az ellentétet.

Hirdetés

Aláírtak egy megállapodást, amitől mindenki boldog lesz. Adam Kicinski, a CD Projekt elnök-vezérigazgatója elmondta, mindig nagy becsben tartották Sapkowski úr munkáját, és úgy érzi, új szintre lép a továbbiakban is folytatódó kapcsolatuk az íróval. A szerződésben szerepel, hogy a CDPR videojátékok, regények, társasjátékok és merchök esetében is használhatja a The Witcher megnevezést, illetve a megfogalmazásból úgy tűnik, Sapkowski sem lesz szomorú.

Azt még nem tudni, mikor jön a következő The Witcher játék, de szinte biztos, hogy lesz, akár Geralttal, akár nélküle. Valószínűleg inkább nélküle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)