Hirdetés

Ez a srác 9 éve próbált tökéletesen eljátszani egy számot Rock Bandben, elsírta magát, amikor sikerült

|

Ha a Dragonforce-tól a Through Fire and Flames már megy, próbáljátok meg ezt is, elképesztően kemény kihívás.

Hirdetés

Bár már rég elmúlt a Rock Band- és Guitar Hero-láz, akadnak kitartó játékosok, akik a mai napig feszegetik a saját határaikat, addig nyúzzák a műanyag hangszereket, amíg azok ki nem lehelik a lelküket. Külön örülünk, amikor streamelik is próbálkozásaikat, mindig elképesztő látni, mire képesek néhányan évek gyakorlását követően.

Hirdetés

A Rock Band 3-ban az egyik legnehezebb szám a Chaotrope-tól a Chiasm, és ezt sikerült most tökéletesen, mellényomások nélkül eljátszania Acezero 12078-nak. A sikerhez három percnyi zavartalan koncentrációra és évek gyakorlására volt szükség, de simán lenyomta egy Guitar Hero III-as Les Paul kontrollerrel (ami egyébként szerintem mind közül a legkényelmesebb, de ettől még nem tudnám eljátszani ezt a számot fele ilyen jól sem, hiába van itthon 3 különböző gitárom meg 100+ játékórám). Egyértelműen hallatszik, mennyire örül, még el is sírja magát, miközben a nézők ünnepelnek.

Ti előveszitek még valamelyik ritmusjátékot mostanában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)