Hirdetés

Control - Hideo Kojima hangját is hallhatjuk egy igen fura küldetés során

|

A dizájner egy pszichiáter hangját adja, aki egy álomszerű küldetés narrációjában a fák szerelméért küzd.

Hirdetés

A héten megjelent Control egyelőre pozitív fogadtatásban részesül, amire a Quantum Break vegyes megítélése után szüksége volt a Remedynek. Azt már az előzetesek alapján sejteni lehetett, hogy egy igen szürreális kalandot varázsolnak elénk az Alan Wake fejlesztői, az egyik bizarr küldetés során pedig még a legendás játékdizájnert, Hideo Kojimát is megszólaltatják.

Hirdetés

A Metal Gear játékok és a hatalmas várakozás övezte Death Strandig atyjától sem állnak messze az elvont történetek és a szürreális küldetések, valószínűleg ez lehet az oka, hogy a remedys srácok felkérték, hogy narráljon egy rövid részt a Controlban. A küldetésben természetesen japánul szólal meg, egy bizonyos Dr. Yoshimi Tokui hangját adja, és egy meditatív expedícióra viszi a főszereplőt. A japán szöveget egy tolmács fordítja angolra, akit viszont nem más szólaltat meg, mint a Kojima Productions marketingigazgatója, Aki Saito. A küldetés alatt olyan fák szerelméről hallhatunk egy kis előadást, akik egy jalapenós chipset eszegető sirályok lakta strandon élnek, azonban szerelmüket veszélybe sodorják a targoncák. Igen, ennyire abszurd a küldetés, de erről győződjetek meg magatok:

Ti kipróbáltátok már a Controlt? Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)