Hirdetés

Cosplay sláger lett a Resident Evil Village női főgonosza

|

Összeszedtünk néhányat a szerintünk legjobb Lady Dimitrescu cosplayek közül. Szerencsére tőlük biztosan nem fogunk rettegni.

Hirdetés

Egyre közelebb a Resident Evil Village megjelenése, a Capcom pedig mindent megtesz, hogy a maximumra pörgesse a játék körüli felhajtást. Legutóbb például egy PS5 exkluzív demót jelentettek meg, amiben ugyan a harcot (és sok más alapvető mechanikát) nem tapasztalhatunk meg, más, nagy dolgokat viszont annál inkább. A Mainden néven futó ízelítőt mi is bemutattuk nektek, EndreMan végigjátszása itt található.

A demó végén (és most spoiler következik) találkozunk néhány másodperc erejéig Lady Dimitrescu-val, a játék főgonoszával. A Capcom talán eredetileg arra számított, hogy rettegés fogja majd el a játékosokat, de már az első trailer óta az óriás vámpírdíva hatása totál a visszájára fordult, mindenki rápörgött annak méreteire.

Hirdetés

A közösségi médiákban azonnal komoly rajongótábora alakult ki a kitalált karakternek, népszerűsége pedig, nem meglepő módon, a férfiak körében tört igazán magasra. Főgonosz helyett Lady Dimitrescu sokkal inkább szexszimbólumként vonult be a köztudatba, ezt a lehetőséget pedig sok, igen tehetséges cosplayes is megragadta.

Alább láthatjátok a szerintünk eddigi legjobb Lady Dimitrescu cosplayeket:

Danielle DeNicola cosplaye is figyelmet érdemel:

Nektek melyik a kedvenc főgonoszotok, aki elől inkább nem menekülnétek el álmotokban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)