Hirdetés

Counter-Strike bulit szerveztek szeptember 11-ére

|

Egy kínai bár „kiváló” időpontot választott arra, hogy megszervezzen egy beöltözős Counter-Strike összejövetelt.

Hirdetés

Az arcomat az egyik tenyerembe temetve próbálok nem hibázni a cikkben, de ha mégis becsúszna valami, nézzétek el nekem.

Egy sencseni bár, az Angel Baby Bar vezetősége kitalálta, milyen jópofa ötlet volna a 2001. szeptember 11-i terrortámadások 12. évfordulójának napjára időzíteni egy „terroristák és katonák” bulit (halkan súgjuk meg: nem az). A Kotakunak nyilatkozva a menedzsment azt mondta, tudatosan választották a dátumot, hogy a party is több figyelmet kapjon. „A Counter-Strike-ot választottuk a party témájának, mert 9-11-nek köze volt a katonákhoz, a konfliktushoz, a terroristákhoz” - nyilatkozta a menedzsment egyik tagja, Ms. Wang. „Ez jó témának tűnt. Mindenki jól szórakozott.”

Ez utóbbi kijelentést azután is megismételte, miután megkérdezték, nem gondolja-e, hogy a buli sértő lehet, nem érkezett-e panasz. A bárban múlt hónapban egy Call of Duty party volt, amivel nincs is gond, de a CS-s rendezvény időpontját nem sikerült úgy belőni, hogy ne kapjon a fejéhez minden kicsit is jó érzésű ember. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)