Hirdetés

Cuphead - egy srác táncgéppel nyomta le a bossokat

|

A Studio MDHR játékát is utolérte a végzete, hamarosan jönnek a Guitar Hero gitáros, Donkey Kong bongós, ki tudja, még milyen videók. Most viszont tánc.

Hirdetés

Xbox One-on talán most épp nincs olyan sok tartalmas, látványos játék, mint PlayStation 4-en, viszont a nagyon egyedi Cuphead tarol, és ennek a Microsoft is örülhet. Mivel PC-re is elérhető, nincsenek határok, mindenki azzal játssza, amivel neki kényelmes.

Hirdetés

PeekingBoo, aki amúgy speedrunnerként ismert, megmutatta, milyen egy Dance Dance Revolution árkádgéppel legyőzni a játék minden bossát. Használhatott volna otthoni alkalmazásra szánt táncszőnyeget is, de ő nem érte be ennyivel. Amit a videóban csinál, az nagy jóindulattal nevezhető táncnak, de ez egyéni megítélés kérdése. A lényeg, hogy sikerült neki, mi meg sírhatunk, ha kontrollerrel se megy.

Watch live video from PeekingBoo on www.twitch.tv

Először körülbelül hat órába telt végigjátszania így a játékot, majd végül 1:24:40-re sikerült lefaragnia idejét. Tekintve a DDR-gép korlátozott lehetőségeit, áldozatokat kellett hoznia: egyszerre csak egy utasítást adhatott ki, és a fegyverváltáshoz a gépen kellett átkapcsolnia egy kapcsolót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)