Hirdetés

Cuphead - hivatalosan is elérhetőek a játék zenéinek kottái

|

Ha a nem hagy nyugodni az a dallam, amit a bossok legyőzésének kínkeserves folyamata alatt újra és újra meghallgattatok, akkor elő a hangszerrel és játsszátok ki magatokból.

Hirdetés

A Cuphead a művészi megvalósítás terén kisebb csodának számít, hiszen minden egyes képkockáját késszel rajzolták, azonban a csodálatos animáció mellet ne feledjük el, hogy az alkotók egészen kiváló muzsikát is pakoltak a játékuk alá, hogy teljesen csúcsra járassák a klasszikus rajzfilmes stílust.

Hirdetés

Ha szeretitek a jazzt, akkor mindenképp kötelező végighallgassátok a a játékhoz készült soundtracket, viszont ha mélyebben érdekel titeket a zenélés és mondjuk a kottaolvasás mágikus tudományának is birtokosai vagytok, akkor akár ti magatok is nekiállhatok előadni a boss-harcok ikonikus muzsikáit. A Studio MDHR a Twitteren jelentette be, hogy hivatalosan is elérhetőek a játék zenéinek kottái, ráadásul több hangszerelésben - középiskolai banda, professzionális jazz zenekar vagy a capella formában - is megvásárolhatók.

Az árak kissé borsosak, ugyanis nagyjából 9000 forintnál kezdődik egy kotta, de ahogy a gaming, úgy sajnos a zenélés sem egy olcsó hobbi. A számok megtanulása remek időtöltés lehet, amíg a Netflix Cuphead animációs sorozatára vártok; reméljük a darabok begyakorlása nem jelent majd akkora kihívást, mint a bossok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)