Hirdetés

Cyberpunk 2077 több ezer floppyn, Arma játékkatonákkal – a legjobb gamer áprilisi tréfák

|

Egyre kevesebben viccelődnek április elseje alkalmából, de azért még találni vicces próbálkozásokat.

Hirdetés

Remélhetőleg mindenki tudja, hogy április első napján fokozott óvatossággal kell járni-kelni a neten, mert a vicces kedvükben lévő marketingesek is készülnek a bolondozásra. Vannak erősebb és erőtlenebb próbálkozások, tényleg vicces és inkább szemforgatásra okot adó poénok, és előfordulhat az is, hogy valami nagyon rosszul sül el - idén erre szerencsére nem volt még példa, de nincs vége a napnak.

Mindenesetre mi most összegyűjtöttük azokat a jobb poénokat, amiket eddig találtunk. Ha kommentben hozzátennétek valamit a listához, csak bátran!

Hirdetés

Razer Cthulhu

A Razer minden évben valami csodálatosat villant, és ugyan lebegő egerünk még mindig nincs, kenyérpirítót vehettek azok, akik elég gyorsan cselekedtek. Idén a Razer Cthulhu mutatkozott be, egy gamer szék, ami gondoskodik arról, hogy soha többet ne kelljen felállnunk, sőt, switchezhessünk, miközben az egeret a karok kezelik.

Cyberpunk 2077 floppyn

Most már szinte kivétel nélkül csak kódokat találhatunk PC-s játékok dobozában, és mivel a konzolos újdonságok közül is van már olyan, aminek 3-4 lemez kell, illetve a jelenlegi generációban mindkét fél kínál meghajtó nélküli gépet, hamar eljöhet a lemezek vége.

A CD Projekt RED bejelentette a Cyberpunk 2077 Floppy Editiont, amivel a játékot 97 619 darab 3,5"-es hajlékonylemezen kaparinthatjuk meg, a telepítéshez pedig 2 hónapnyi folyamatos lemezcserélgetésre lesz szükség. Bevállalnánk!

Pokémon Sleep bajnokság

A The Pokémon Company meghirdetett egy bajnokságot, melynek résztvevői a Pokémon Sleepben mérkőzhetnek meg egymással. Ez ugye egy alvásfigyelő app, ami aszerint jutalmazza felhasználóit, hogy mennyire minőségi az alvásuk. Lelkesek vagyunk minden ilyen pozitív életmódot hirdető kezdeményezésért.

Capcom helikopterek

Mind tudjuk, hogy a Resident Evil, a Monster Hunter, a Street Fighter és a Dragon's Dogma miatt most iszonyú nagyot megy a Capcom, amit a cég - felhasználva rengeteg tapasztalatát - úgy ünnepel meg, hogy helikopteres személyszállító szolgáltatást indít.

Arma Reforger Tiny Wars

Álmaink játéka lenne az Arma Reforger "Tiny Wars", amelyben különböző színű játékkatonákat alakítva lövöldözhetjük egymást egy házban. Sajnos nem játszható, de játékosok ezrei kampányolnak azért, hogy adják ki - és végülis az Arma 3 Karts DLC-je is csak poénnak indult...

Palworld Dating Sim

Nem telhet el úgy év, hogy ne állna valaki elő egy kamu randiszimulátorral - idén a Palworld fejlesztőire került a sor. Sokat nem lehet elmondani róla azon túl, amit az alábbi trailer megmutat.

DokiDoki Leahs VR

És ha már szerelem, a Dave the Diver karaktere, Deah plátói szerelmével is egészen közeli viszonyba kerülhetnénk, ha létezne a DokiDoki Leahs VR.

PowerWash Simulator, csak fordítva

Egyszerű ötlettel jelentkeztek a PowerWash Simulator fejlesztői: mi lenne, ha nem takarítani lehetne, hanem mocskolni és rombolni? Hát kb. ez:

+1 Duckside

Gondolhatnánk, hogy ez is vicc, pedig nem: a most bejelentett, a tinyBuild Rigában található stúdiójában fejlesztett Duckside olyan, mint a DayZ vagy a Rust, de kacsaként játszunk benne, ennek minden előnyével és hátrányával. Ha mégsem lesz igazi játék belőle, akkor is megtapsoljuk az ötletgazdákat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)