Hirdetés

Cyberpunk rajongó vagy? Akkor ezt a dinamikus hátteret neked találták ki

|

Az Xboxod mostantól minden bekapcsoláskor azonnal elrepíthet Night City-be.

Hirdetés

Nem igazán értjük, miért csak most, több mint 3 évvel a megjelenés után kapott saját dinamikus hátteret a Cyberpunk 2077 az Xbox konzolokon, hiszen a Microsoft már a megjelenés előtt a keblére ölelte a fejlesztőcsapatot és saját sajtókonferenciáin mutogatta a játékot.

Mindenesetre ahogy a közmondás is tartja, jobb későn, mint soha: mostantól bárkinek lehet Night City-s animált dashboardja az Xbox konzolján. Ehhez nem kell semmi extrát letölteni vagy aktiválni, sőt, még csak magára a játékra sincs szükség: akkor is aktiválhatod a témát, ha soha egy percet nem játszottál a Cyberpunk 2077-tel.

Hirdetés

A beállítási folyamat kifejezetten egyszerű, az alábbi útvonalat kell bejárnod az Xbox konzol menürendszerében:

Beállítások >> Személyre szabás >> Saját háttér >> Dinamikus hátterek

Itt a legelső az új, Cyberpunkos téma lesz, de ha az nem jönne be annyira, viszont a dinamikus háttér gondolata felizgatta a fantáziádat, akkor pár tucat másik játékból is választhatsz.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)