Hirdetés

Cyberpunk 2077 - találkozhatunk a teremtővel is

|

Mike Pondsmith, a Cyberpunk asztali szerepjáték kreátora, magyarán a Cyberpunk-univerzum ötletgazdája is felbukkan majd a CD Projekt RED alkotásában.

Hirdetés

Ég és föld a különbség Andrzej Sapkowski és Mike Pondsmith között a tekintetben, hogy miként ítélik meg az általuk teremtett univerzumból készült videojátékokat. Míg a Vaják regények szerzője sokáig lenézte a szóban forgó műfajt, és csak a gyors pénzkereseti lehetőséget látta benne, addig Pondsmith aktívan részt vesz a fejlesztésben.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 alapját képező asztali RPG alkotója nemrégiben boldogan ecsetelte az Official Xbox Magazine munkatársának, hogy írtak neki egy szerepet játékba, mi több, már a felvételen is túl vannak. Nyilván nem árulhatta el a részleteket, de annyi kiderült, hogy a karaktere egy ponton csatlakozik majd a gitározó Johnny Silverhandhez (őt alakítja Keanu Reeves, kinek mennybemenetelét élőben követhettük az E3 2019 alatt), hogy maga is a húrok közé csapjon. Valószínűleg csak egy apró cameo, semmi több, mindazonáltal olyan gesztus ez, amivel tiszteleghetnek a világ teremtője előtt, és nem utolsósorban kielégíthetik a rajongók követeléseinek egyikét.

A Cyberpunk 2077 PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra jelenik meg 2020. április 16-án.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)