Hirdetés

A BioWare egyik animátora kisfilmet csinált a Dante's Inferno játékból

|

Egy színtiszta szerelemprojekt ez, amiért Tal Peleg bizony komolyan megszenvedett. Az eredmény alapján elmondhatjuk, hogy megérte.

Hirdetés

A Dante's Inferno egy 2010-ben megjelent akció-szerepjáték volt, ami gazdagon merített Dante Alighieri Isteni színjátékából. Dantét egy templomos lovagként ábrázolta, aki végigkaszabolta magát a pokol 9 bugyrán, hogy kiszabadítsa Beatrice-t Lucifer karmai közül.

Hirdetés

Egy meglehetősen egyedi játék volt, ami nem aratott osztatlan sikert, de aki szerette, az a mai napig emlékszik annak minden percére. Így volt ezzel Tal Peleg, a BioWare egyik animátora, aki saját projektként vágott bele a játék megfilmesítésébe. Mivel ezt főállása mellett csinálta, így több nehézségbe is beleütközött.

"A saját zsebemből kellett gazdálkodnom, be kellett kérnem pár szívességet a kollégáimtól, és mindezt úgy, hogy a munkámat is el kellett látnom. Majdhogy nem lehetetlen a legjobb, folyton lefoglalt művészektől ingyen munkát kérni egy ismeretlen mellékprojekthez."

- mondta Peleg, aki  kénytelen volt előre elkészített digitális munkákat összevásárolni A-listás boltokból, ami ugyan nem hangzik jól, de ez egy picit sem látszódik meg a videó minőségén. Mindenképp érdemes megnézni, akkor is, ha nem ismeritek az alapjául szolgáló játékot.

Reméljük, hogy azért valamikor egy folytatást is sikerül majd összehozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)