Hirdetés

Dante's Redemption: Act I - ízelítő a Naughty Dog művészeinek rajongói filmjéből

|

A Naughty Dog több művésze együtt készíti a Dante's Redemption nevű rajongói rövidfilmet, amit az EA Dante's Inferno játéka ihletett.

Hirdetés

A Dante's Inferno nem volt tökéletes, de egyedisége miatt sokan megszerették. Tal Peleg, a Naughty Dog egyik művésze korábban már készített egy rajongói rövidfilmet Dante's Redemption címmel, de 2016 augusztusa-szeptembere környékén egy hosszabb, jobban kidolgozott, több személy bevonásával készülő videó is érkezik.

Peleg a napokban tette közzé az első előzetest, amit alább nézhettek meg. A videó leírásából megtudtuk, hogy a munka nagy részével már végeztek, a többi csak azon múlik, ki mikor és mennyi időre ér rá foglalkozni a maradékkal, ugyanis az egészet mindenki önkéntesen, szabadidejében csinálja. A Dante's Redemption: Act I kétszer olyan hosszú lesz, mint a korábbi kisfilm, és több tucat karakter szerepel majd benne.

A Dante's Redemption: Act I-t Peleg mellett a Naughty Dogtól Tyler Thornock Lead Character Technical Director, Soa Lea Character Artist, Damon Shelton Motion Capture Technical Director, Brian Kenny Technical Artist és a Fireforge-nál dolgozó Kristopher Fancsali készítette.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)