Hirdetés

Dave Bautista harcba hív a Mortal Kombat 1 élőszereplős trailerével

|

MORTAL KOMBAT! - üvölti a színész, és ennél több érv nem is kell.

Hirdetés

Már nem kell sokat várnunk rá, hogy felfedezhessük, milyen világot teremtett a tűzisten, Liu Kang, és hogy a régóta ismert harcosok miképpen változtak meg a korábbiakhoz képest. A NetherRealm Studios minden egyes kedvcsinálójával azt hangsúlyozta, hogy a Mortal Kombat 1 egyszerre kedvez majd a veteránoknak (hiszen a széria esszenciája megmaradt és lesznek nagy visszatérők is), valamint azoknak is, akik valami újdonságra vágynak a franchise-tól (az ikonikus karakterek megújítása, a Kameo rendszer és a legendás vendégszereplők tesznek róla). 

A hype már így is hatalmas, aminek köszönhetően valószínűleg az őszi zsúfolt időszakban sem fog elveszni az új Mortal Kombat, azonban a NetherRealm tovább fokozza a hangulatot.

Hirdetés

Ehhez a Marvel egyik sztárját, a Jason Momoával hamarosan közösen marháskodó Dave Bautistát kérte fel a stúdió, akinek mást sem kell tennie, csak meggyőzően kimondania, hogy Mortal Kombat, és máris feltüzeli a rajongókat. Ha nektek is a fejetekben visszhangzik az ikonikus zenei téma az utánozhatatlan Mortal Kombaaaat kiáltással, akkor azonnal átérzitek majd, hogy Bautista mire épít. Nézzétek meg nálunk magyar felirattal a Mortal Kombat 1 élőszereplős trailerét: 

A Mortal Kombat 1 szeptember 19-én jön PC-re, PS5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre. Nektek meghozta a kedveteket hozzá a színész vagy már rá voltatok pörögve?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)