Hirdetés

Ezt a zenei albumot a Death Stranding inspirálta

|

A Hideo Kojima játéka által ihletett dalok a Sony támogatásával készültek el.

Hirdetés

A Sony Interactive Entertainment és az RCA Records együttműködéséből egy különleges zenei album született Timefall címmel, amely a közelgő PlayStation 4-exkluzív Death Stranding kapcsán készült és az elnevezés arra a titokzatos esőre utal, amelynek fontos szerepe lesz a játékmenet során. 

Hirdetés

A SIE és a Kojima Productions különleges művészeket találtak a válogatásalbumhoz számos különféle műfajban, akik időt töltöttek a csapattal, megismerték a játék történetét és hangulatát, az így szerzett élményeiket pedig dalba öntötték. Olyan zenekarok és zenészek találhatóak közöttük, mint Alan Walker vagy éppen a CHVRCHES, ráadásul az utóbbi dalát, a Death Strandinget már meg is hallgathatjuk elsőként az albumról: 

Íme a teljes felhozatal:  

"Trigger" Major Lazer x Khalid
"Ghost" Au/Ra x Alan Walker
"Death Stranding" CHVRCHES
"YELLOW BOX" The Neighbourhood
"Meanwhile…In Genova" The S.L.P.
"Ludens" Bring Me the Horizon
"Born in The Slumber" Flora Cash
"Sing to Me" MISSIO

A digitális albumot be lehet szerezni a Special és Collector's Edition kiadásokkal együtt vagy külön elő lehet rendelni olyan ismert felületeken, mint az iTunes, a Spotify, a Google Play vagy az Amazon Music. Nektek hogy tetszik a fenti dal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)