Hirdetés

Hát azért veszett össze Kojima a Konamival, hogy a hóba vizelhessük a nevünket?

|

A kérdést persze költői, ám egy játékos fáradságot nem kímélve alaposan kiaknázta a Death Stranding egyik játékmechanikájában rejlő lehetőséget.

Hirdetés

Valamennyit késik, de azért lassan kézzelfogható távolságba kerül a Death Stranding PC-s változata, így nemsokára egy újabb platformon tapasztalhatják meg a játékosok, hogy mi történik, ha a Hideo Kojimához hasonló öntörvényű fejlesztők szabad kezet kapnak a projektjüket finanszírozó kiadótól, jelen esetben a Sonytól.

Hirdetés

A rendkívül megosztó (egyesek szerint mestermű, mások ellenben csak egy túlgondolt futárszimulátort látnak benne) alkotás extravagáns jellemzői közé tartozik, hogy a Norman Reedus által alakított főszereplő időnként kieresztheti a fáradt olajat (és nem csak azt). Ezzel szembesülve a Reetae27 nevű játékos fejébe vette, hogy valóra váltja sok fiúgyermek álmát, és megpróbálja az említett módszerrel hóba vésni becses nevét, pontosabban felhasználónevét, mert csodát nem lehet csinálni 1000 ml alapanyaggal, még ha az egyébként abnormálisan sok is.

Természetesen videón örökítette meg a műveletet, amit alapvetően az tett lehetővé, hogy számos modern játékhoz hasonlóan a Death Strandingben is deformálódik a hó. Persze előbb még építenie kellett egy "lőállást" a semmi közepén, hogy sikerrel járhasson.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)