Hirdetés

Death Stranding - Keanu Reeves-t ajánlották, de Kojima Mads Mikkelsen mellett döntött

|

Aki látta már a dán színészt negatív szerepben, az valószínűleg megérti, hogy miért esett rá a választás.

Hirdetés

Kojima a Comic-Conon beszélt legújabb játékáról, mesélt egy kicsit a karakterekről és elárult néhány kulisszatitkot is. A Death Strandingnek szentelt panel eseményeiről egy jelenlévő rajongó tudósított a Twitteren. 

Hirdetés

Ebből kiderül, hogy a japán designernek alapvetően Keanu Reeves-t ajánlották népszerűsége miatt, ő azonban Mads Mikklesent választotta. Gamerként nincs okunk a panaszra, hiszen Keanu Reeves a Cyberpunk 2077-ben teszi tiszteletét, a Death Strandingben pedig Mikkelsen alakításában gyönyörködhetünk majd. 

Mindezek mellett az alkotók meséltek kicsit a játék szereplőiről is, például a Nicolas Winding-Refn által alakított karakterről - Heartmanról - aki 21 percenként meghal szívinfarktusban, hogy utána a túlvilágon töltött 3 perc után újra visszatérjen az életbe.

A Death Stranding karaktereivel november 8-tól ismerkedhetünk meg jobban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)