Hirdetés

Destiny 2 - hangutasításokat adhatunk a Ghostnak, ami a legjobb dolog a világon

|

Az Amazon Alexa új funkciójának köszönhetően megspórolhatunk néhány gombnyomást a Destiny 2-ben és több utasítást is adhatunk a játékbeli segítőnek.

Hirdetés

Ugyan a hangirányítással korábban már megpróbálkozott néhány játék, nem lett elképesztően népszerű a funkció. A Destiny 2 készítői viszont, úgy tűnik, találtak egy-két hasznos felhasználási módot , illetve egy érdekes partnert is.

Hirdetés

A Bungie játékának nem a headsetünk mikrofonján keresztül adhatunk majd szóbeli utasításokat, hanem az Amazon Alexa okosasszisztenst lehet játékbeli profilunkhoz rendelni. Ezt követően megkérhetjük Alexát, hogy szóljon Ghostnak, és így például a klánunkkal kapcsolatos információkat kérhetünk a játékbeli segítőnktől, sőt, akár a Destiny 2 különböző felszerelés-szettjeit is kezelhetjük ezzel a módszerrel, ahogy az alábbi rövid videóban láthatjátok.

Megtudhatjuk, hogy milyen tennivalók akadnak a közelünkben, vagy a játék története kapcsán is kérdezhetünk. A válaszokat pedig a Ghostunk, adja Nolan North hangján. Ennek kapcsán ráadásul egy egyedi, Destiny 2-es hangszórót is kiadott a cég, ami a kis lebegő robotra emlékeztet. Más kérdés, hogy a 90 dolláros egység önmagában elméletileg nem elég a feladathoz, hanem ezt követően még egy, Alexa-kompatibilis eszközhöz kell csatlakoztatnunk Wi-Fin keresztül.

Nektek hogy tetszik az új feature?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)