Hirdetés

Egy profi streamert vett fel a Bungie, hogy segítsen javítani a Destiny 2 hibáin

|

Holtzmann az első játékkal is a kezdetek óta tolja, és most lehetőséget kapott arra, hogy közvetlenül befolyásolja a második rész sorsát.

Hirdetés

A Bungie nem tesz meg mindent, vagy nem jól tesz dolgokat annak érdekében, hogy a Destiny 2 folyamatosan egy élvezetes, szórakoztató játék maradjon, ne egy önismétlő, hamar kifulladó, a tartalom mennyiségéhez képest drága valami. Ez talán ők is felismerték, és a májusban érkező Warmind változást hozhat.

Hirdetés

A közösség visszajelzéseit a csapat mindig kiemelten figyelte, sőt, az egyik legismertebb alak, DeeJ is fórumozóból lett közösségi menedzser. Most a közösség újabb tagjával bővült az állomány, ugyanis a YouTube-on 120 000 feliratkozóval, a Twitch-en 50 ezer követővel rendelkező Patrick Casey, másnéven Holtzmann három hónapra játékmenet-specialistaként fog tevékenykedni.  Ehhez Cristopher Barrett, a Bungie game directora is gratulált neki.

Nemrég egyébként a Bungie több youtubert is meghívott magához egy beszélgetésre. Reméljük, csak jó dolgok sülnek ki mindebből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)