Hirdetés

Destiny - ezt hozta össze Paul McCartney

|

A Beatles egykori tagja kulcsszerepet játszott a Destiny zenéjének megalkotásában, Marty O'Donellel közösen formálták a játék hangjait.

Hirdetés

A legkeményebb játékosok lassan 72 órája tolják a Destinyt, és bár tesztekkel még mindig nem igazán találkozhattunk, a tény, hogy az Activision számlájára már félmilliárd dollár befolyt, jól mutatja, hogy a Bungie ismét kiemelkedő munkát végzett.

A Destiny egy kifejezetten sokrétű, komplex játék, így rengeteg aspektusa van, ami miatt imádni lehet. Néhány dolgot, mint a harc- és jutalmazási rendszer, vagy a lélegzetelállító látványvilág kár lenne kritizálni, hiszen nem igazán találnánk benne kivetnivalót, vannak viszont szubjektívabb témák, mint a zene, ahol nem mindenki azt kapta, amire számított.

A Bungie fejlesztés közben vált meg a Halo sorozat legendás zeneszerzőjétől, Marty O'Donelltől, akinek a munkája természetesen a Destiny univerzumának is szerves részét képezi. Az Activision be akart vonni egy másik nagy nevet is a munkába, Paul McCartney pedig örömmel vállalta el a felkérést, így a két művész közösen dolgozott a játék témáinak egy részén. Hogy a végeredmény milyen lett, arról döntsetek ti.

Nektek hogy tetszik a Destiny zenéje?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)