Hirdetés

Destroy All Humans! - zseniálisak a gyűjtői kiadások

|

Két alaposan megpakolt csomag közül választhatunk, ha az alapjáték mellé egy-két egyéb apróságot is szeretnénk beszerezni.

Hirdetés

Javában készül már a 2005-ös Destroy All Humans! újraalkotott verziója, ami ismét elhozza nekünk az eredeti alkotás hamisítatlan hangulatát, csak épp jóval szebb formában. Az idei E3-on már meg is nézhettük, hogy fest a felfrissített kaland, most pedig kiderült, milyen apróságokat zsebelhetnek be azok, akik nem csak az alapjátékot szeretnék magukénak tudni.

Hirdetés

Sok más játékhoz hasonlóan a Destroy All Humans! remake-nek is több, szám szerint kettő különleges kiadása lesz, amelyek kifejezetten a videojátékos relikviák kedvelőinek lettek kitalálva. A DNA Collector's Edition névre keresztelt gyűjtői változat 149,99 euró (valamivel több mint 48 ezer forint) lesz, és az alábbiakat tartalmazza:

- Destroy All Humans! játék
- Nagyjából 23 cm magas Crypto'N'Cow szobrocska
- Kulcstartó
- 6 db litográfia
- Stresszoldó figura
- Prémium doboz
- Az összes játékbeli Crypto-skin

A THQ Nordic még egy videót is összeállított nekünk minderről:

A Crypto-137 Editionnek már egy picit borsosabb az ára, ugyanis 399,99 eurót (közel 130 ezer forint) kérnek el érte. Vannak benne olyan cuccok, amelyek a másik változatban is megtalálhatók, de természetesen kapunk egyedi csecsebecséket is. Íme:

- Destroy All Humans! játék
- Nagyjából 60 cm magas Crypto-137 szobrocska
- Crypto hátizsák
- Kulcstartó
- 6 db litográfia
- Stresszoldó figura
- Prémium doboz
- Az összes játékbeli Crypto-skin

Értelemszerűen ehhez is készült egy rövid bemutató:

A jelenlegi tervek szerint a Destroy All Humans! 2020-ban fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti beszerzitek majd valamelyik speciális kiadást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)