Hirdetés

Hamlet: The Video Game - zombikat hentel a királyfi az interaktív színdarabban

|

Többen is próbáltak már videojátékokat a színpadra vinni, de egyik sem volt olyan egyedi, mint a Hamlet: The Video Game.

Hirdetés

Korábban már többször is előfordult, hogy egy ismertebb videojátékot próbáltak meg valamilyen formában színpadra vinni, azonban ezek leginkább hagyományos jellegű színdarabok voltak, amik nem próbáltak meg ráépíteni a videojátékok egyedi jellegzetességeire. Ezen próbál változtatni a Deus Ex: Mankind Divided fejlesztője, aki most egy interaktív színdarab rendezésébe vágta a fejszéjét.

Simon Peacock, a Deus Ex: Human Revolution és a készülő Deus Ex: Mankind Divided szinkron és motion capture rendezője most egy új vállalkozásba kezdett, ugyanis egy nagyon szokatlan színdarabot készül útjára indítani Új-Zélandon. A Hamlet: The Video Game (The Stage Show) egy videojátékos paródia, ami a dán királyfi történetét egy kicsit felturbózva, zombikkal és lőfegyverekkel és egyéb modern játékos sztereotípiákkal hozza el a közönségeknek ráadásul oly módon, hogy a nézők aktív résztvevői az előadásoknak, ugyanis befolyásolhatják a döntéseik, hogy miként alakul a történet.

Az Új-Zélandi látogatók szeptember 3-tól három napig látogathatják az előadást, remélhetőleg azért egy felvételen mi is megnézhetjük majd, hogy ez hogy működött, mert az ötlet maga egyszerűen elképesztően jó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)