Hirdetés

Deus Ex: Human Revolution - Adam Jensen élőben büntet

|

Több mint két év után végre megérkezett a rajongók által készített rövidfilm.

Hirdetés

A Deus Ex: Human Revolution nevet viselő kisfilmnek több mint két éve álltak neki a rajongók. A film forgatókönyvét Moe Charif írta, aki emellett még rendezőként is tette a dolgát a forgatások alatt, sőt Adam Jensen szerepében is vele találkozhatunk.

Annak ellenére, hogy az alkotás a 2011-ben megjelent Square Enix játékot veszi alapul, mégsem egyértelműen a játék eseményeinek filmadaptációja.

A 12 perces rövidfilm a Machinima csatornájára került fel, és az elmúlt hat napban több mint 390 ezres nézettséget generált. A Deus Ex szériából a későbbiekben egész estés film is készül majd Scott Derrickson és C. Robert Cargil közreműködésével. addig is marad az alábbi videó:

A hatalmas nézettség nem meglepő, a kisfilm hihetetlenül látványosra sikeredett, és annak ellenére, hogy nem teljes adaptáció, még a sztori is tartogat számunkra pár érdekes mozzanatot. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)