Hirdetés

Megint elmegy egy népszerű streamer a Twitchről

|

A főként Hearthstone-os tartalmakkal foglalkozó Disguised Toast mostantól a Facebook játékos platformján folytatja tevékenységét.

Hirdetés

A jelek szerint Ninja Mixerre való átcuccolása elindíthatott valamit, ugyanis előző hónapban egy másik ismert streamer is követte őt a Microsoft platformjára, november elején pedig egy szintén nagyobb videós a YouTube-ért hagyta ott a Twitchet. A trend nem áll meg, most Disguised Toast is beállt a kilépők sorába.

Hirdetés

A leginkább Hearthstone-közvetítéseivel népszerűvé vált Jeremy "Disguised Toast" Wang eddig a Twitchen bonyolította le élő adásait, azonban nemrég a Twitteren bejelentette, hogy sok más videóshoz hasonlóan ő is platformot vált. Wang nem a feljebb említett oldalak egyikét választotta, hanem úgy döntött, a Facebook Gamingen folytatja tovább a dolgot.

Ráadásul a váltással együtt még jótékonykodott is egy kicsit a streamer, ugyanis kapott 20 ezer dollárt a bejelentő videó elkészítésére, ezt a Los Angeles-i Gyermekkorháznak adományozta. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)