Hirdetés

Dishonored 2 - nehéz lenne ennél menőbb Corvo és Emily cosplayt alkotni

|

Akár Corvót, akár Emily-t választottátok a Dishonored 2 kampánya során, ettől a kiváló cosplaytől valószínűleg újra kedvet kaptok majd az Arkane Studios játékához.

Hirdetés

Miután a Dishonored legelső része megjelent, rendre felbukkantak a Corvo hasonmások a világ különböző geek eseményein és nem volt ez másként a Dishonored 2 premierjét követően sem, azzal az adalékkal, hogy az előd főhőse mellett az időközben felcseperedett Emily Kaldwin is megkapta a maga rajongói feldolgozásait az egyes 'Conokon. 

A legújabb cosplayre viszont különösen érdemes odafigyelni, ugyanis a Ríviai Geraltot eddig leghitelesebben megformáló cosplayer, Maul bújt Corvo bőrébe, míg Emily-t a szintén profi Maja Felicitas keltette életre, aki többek között volt már Lara Croft, Ahsoka Tano és a Metal Gear Solid 5-ból Quiet is. Kettejük párosáról eosAndy lőtt néhány remek fotót, az alábbi galériában magatok is megcsodálhatjátok, hogy mire képes a rajongói képzelet: 

Ti milyen karaktereket látnátok szívesen Maul és Maja Felicitas megformálásában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)