Hirdetés

Képregényben folytatódik a Dishonored 2 sztorija

|

Ráadásul a kötet még ebben a hónapban megérkezik.

Hirdetés

Bár gyakorlatilag a megjelenés napján megvettem, még mindig nem jutottam hozzá a Dishonored 2-höz, pedig már nagyon itt lenne az ideje. Ha ti már befejeztétek, és azóta valami furcsa ürességet éreztek ott bent, akkor talán ez a képregény segít majd.

Hirdetés

A Dishonored 2: The Peeress and the Price sztoriját Michael Moreci jegyzi, az illusztrációkért pedig Andrea Olimpieri (Dishonored Volume 1, True Blood) és Mattia Iacono (Dark Souls képregény) felelősek. A The Peeress and the Price sztorija Emily és Corvo körül forog majd, akik a Dishonored 2 eseményei után visszatértek Dunwallba, ahol egy halálos új ellenség vár rájuk, aki mindkettejük sorság megpecsételheti. A képregény február 20-án jelenik meg 17 dolláros áron, és már néhány képet is kaptunk belőle:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)