Hirdetés

Döglött disznóval sportolnak a Red Dead Online játékosai

|

Bemutatkozik a pigby, ami olyan, mint a rögbi, csak labda helyett egy malacot kell megszerezni.

Hirdetés

A Rockstar ugyan már megígérte, hogy hamarosan komoly frissítést kap a Red Dead Online (és még annál is komolyabbat a GTA Online), de amíg erre várnak, a játékosok igyekeznek elszórakoztatni magukat. Akik nem bohócnak öltözve gúnyolják a fejlesztőket, azok például pigbyt játszanak, ami nem egy bonyolult sport, de szórakoztatónak tűnik.

Hirdetés

A lényege, hogy feláll egymással szemben két csapat, egy játékos pedig a játékvezető szerepét tölti be. A meccs kezdetén ledobja egy malac hulláját középre, a csapatok pedig megindulnak felé, és addig küzdenek, amíg valakinek sikerül megszerezni a dögöt, majd visszavinni a saját térfele végére.

Pigby from r/reddeadredemption

Aki kedvet kapott hozzá, és Xboxon játszik, ehhez a Facebook csoporthoz csatlakozva jelentkezhet játékosnak, a más platformokat választóknak viszont egyelőre muszáj önállóan szervezkedniük. Remélhetőleg hamarosan hivatalos liga indul, és az lenne a legjobb, ha a Rockstar is támogatná pár extra funkcióval, például pontszámlálóval és hivatalos matchmaking rendszerrel. Meg mondjuk a disznót is lecserélhetné labdára, ha már.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)