Hirdetés

Doom: Annihilation - az új teaser bizonyítja, hogy mindig van lejjebb

|

Általában ahogy haladunk egy film premierje felé, egyre látványosabb, érdekesebb trailerek győznek minket arról, hogy érdemes lesz megnézni az adott alkotás. Ez a tradíció a Doom filmre nem érvényes.

Hirdetés

A Doom: Annihilation nem az a film, amire a Doom rajongók oly régen vártak. A cucc az eddigi összes trailer alapján nevetségesen néz ki, és sajnos a legutóbbi teaser sem képes meggyőzni minket az ellenkezőjéről. Hiába a Doom 3-hoz hasonló hangulat, az egész produkcióról üvölt a The Asylum kaliberű hangulat, ami azért az Andrzej Bartkowiak nevével fémjelzett, 2005-ös Doom mozi után tényleg a szakadék alja.

Hirdetés

A Doom: Annihilation egy egyenesen DVD-re érkező csoda, meg sem kísérel egy mozis premiert érthető okokból. Amikor egy stúdiónak ekkora bizalma van a projektjében az már beszédes előjel, de akárhogy is, a Universal nagyon szeretné piacra dobni ezt az audiovizuális produktumot, úgyhogy október 1-én megnézheti, akinek van még bármilyen bizalma az eddigiek és az alábbiak fényében. Ha a helyi közértben jártok, akkor valószínűleg a kassza melletti akciós kosárban lesz valahol két Dolph Lundgren klasszikus közé keverve.

Ha nagyon szeretnétek többet látni a teaserből (valamilyen érthetetlen okból), akkor egy hosszabb verziót megtaláltok a DreadCentral oldalán.

A film egyébként egy teljesen új, önálló sztorit dolgoz fel, így legalább a játékaink világába nem kontárkodik bele. Ha vigasztal ez bárkit is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)