Hirdetés

Heavy metal kórussal vették fel a Doom Eternal zenéit, és ez valami csodálatos

|

Mick Gordon összetrombitált pár tehetséges énekest, a Static-X basszerosa is beszállt a kórusba. Videón láthatjuk a munkálatokat.

Hirdetés

Már a 2016-os Doomban is sokat adott hozzá az élményhez a zene, és ezt az id Software is tudta. Ismét Mick Gordont tették meg a betétdalok felelősének, aki úgy érezte, új játékhoz új dallamok illenek. Az volt az egyik elképzelése, hogy egy heavy metal kórust is összeállít, amibe még 2019 januárjában toborzott tagokat, de a végeredményt csak most láthatjuk.

Hirdetés

A felhívásra jelentkeztek hölgyek és urak, ismertebb és kevésbé ismert zenekarok tagjai, még mongol torokéneket is hallhatunk, ami lassan minden játék alapeleme lesz, de ehhez aztán tényleg illik. Az alábbi videóban láthatjuk, hogy megadták a módját, gyertyák, vörös fény, tábla, minden van. 

Hogy mi lesz még nagyon jó a Doom Eternalban, azt ebbe a cikkbe gyűjtöttük össze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)