Hirdetés

Úgy tűnik, készül egy új Doom film

|

Hivatalos bejelentés helyett egy színésznő Twitter-üzenetéből derült ki, hogy az id Software legendás sorozata alapján ismét film készül, de ennek egyelőre nem biztos, hogy örülünk.

Hirdetés

A 2005-ös Doom filmnek ugyan voltak érdekes pillanatai, de nem volt éppen kiemelkedő filmes alkotás. Ennek ellenére úgy tűnik, a játéksorozat 2016-os visszatérése ismét arra inspirálta a jogokat jelenleg birtokló Bethesdát és a filmes világot, hogy ismét megpróbálkozzanak egy feldolgozással. Ezt még hivatalosan nem jelentették be a projekthez köthető cégek, hanem az egyik szereplő kotyogta ki a Twitter-oldalán.

Hirdetés

Nina Bergman, a dán énekes-színésznő írta ki az oldalára, hogy

"Wow, benne leszek a következő Doom filmben, amit a Universal Pictures készít! Most írtam alá a papírokat"

Ezt követően hozzátette, hogy egy "nagyon menő" rendező dolgozik a projekten, de hogy ki az, nem árulta el. A színésznő korábbi szerepei alapján viszont nem igazán bízunk benne, hogy egy igazán nagy költségvetésű produkcióról van szó, a legtöbb film, amiben közreműködött, nem is jelent meg itthon, ahogy az sem a legjobb ómen, hogy az IMDB-oldalán az egyik kiemelt szerepe a Sharknado 3. - A végső harapás. Az eddigi munkásságát eltekintve persze elképzelhető, hogy csak mellékszereplő lesz, viszont mivel arcra kísértetiesen hasonlít a játékbeli Olivia Pierce-re, akár komolyabb szerepe is lehet.

Mit gondoltok, van esély egy igazán jó adaptációra, vagy a legjobb esetben is csak egy popcornmozi készülhet a démontrancsírozás alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)