Hirdetés

Így nézne ki a Doom gyurmából

|

Egy rajongói munkából kiderül, hogy a Doom akkor is elképesztően brutális, ha minden gyurmából van.

Hirdetés

A Doom minden bizonnyal a világ egyik legkirályabb sorozata, de ami talán még annál is jobb, az a franchise rajongóbázisa. Az egy dolog, hogy az első részhez a mai napig készülnek modok, de az alábbi rajongói munka a hét egyik legpoénosabb videója.

Napokon belül megjelenik az új Doom, Lee Hardcaste pedig úgy döntött, hogy szeretné valamivel megünnepelni a nagy múltra visszatekintő sorozat legújabb részét.

El is készített egy gyurma animációt, amiben minden benne van, amit elvárhatunk: fejlövések, cacodémonok és természetesen nevetséges mennyiségű vér. Itt talán még meg kéne említeni, hogy a space marine itt valamiért egy macska, de ezen manapság már senki nem lepődik meg. Na de nézzétek meg inkább a fenti videót a nagy képre kattintva.

A Doom megjelenés május 11-én esedékes PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, ha pedig szeretnétek tovább hype-olódni, akkor nézzétek erre van egy parádés Doom launch trailer!

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)